Bent u vaak gespannen? Ontbreekt het u aan energie? Leidt u een jachtig bestaan? Luistert u alleen naar uw hoofd en niet naar uw lichaam?

Als u één of meerdere van bovenstaande eigenschappen bij uzelf herkent en op een "down to earth" manier wilt leven met meer aandacht en bewustzijn om zo op een andere manier om te gaan met de hectiek en stress in uw bestaan, volg dan de cursus Ontspanning, Relaxercise & Mindfulness.


Onder leiding van een speciaal opgeleide fysiotherapeut krijgt u in een korte cursus van 4 weken handvatten om op een (effectievere) manier om te gaan met stress en ontspanning. U volgt de cursus in een kleine groep. Elke bijeenkomst bestaat uit een theoretisch gedeelte, praktische (ademhalings)oefeningen en tips en oefeningen voor thuis.

Wanneer: donderdag 18 en 26 januari, 1 en 8 februari 2018 van 19:15 uur tot 20:30 uur

Waar: Schaepmanstraat 38a, Naaldwijk

Kosten: € 60,00

U kunt zich aanmelden voor de training via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v cursus (ORM) Ontspanning, Relaxercise & Mindfulness. Heeft u vragen over de inhoud, informeer dan naar Patricia Soonieus via telefoonnummer 0174-20 00 20