• header-full-1.jpg
  • header-full-2.jpg
  • header-full-3.jpg

Hofland-Van Geest is een fysiotherapiepraktijk waarin verschillende speerpunten rondom bewegen centraal staan. Ondersteunen in een betere leefstijl is zo'n speerpunt en dat doen we al meer dan 10 jaar. 

We doen dit samen met de diëtiste en werken in een programma van 3 maanden in groepsverband aan het verbeteren van 'inzicht in' en 'beter gebruiken van' voeding, bewegen, sporten, slapen en stress.

Dit zullen we uiteraard blijven doen. We zullen de wijze van begeleiding op dit vlak in 2019 verder uitbreiden. Later maken we bekend hoe dit eruit komt te zien. Ter voorbereiding volgt Arthur Hofland nu al extra scholing op het vlak van leefstijlcoaching.

Een onderdeel van deze opleiding is dat hij een half jaar iemand kosteloos zal begeleiden als coach. Als je gecoacht wilt worden dan zul je uiteraard gemotiveerd moeten zijn om te willen veranderen in je leefstijl en zul je ongeveer 6-8 keer een coachgesprek van 1 uur ontvangen om dit proces van leefstijlverandering te ondersteunen. We vragen je dan wel feedback te geven over de wijze van coaching.

Als je interesse hebt, stuur dan een berichtje met beknopte toelichting vóór 10 december aanstaande naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van 'gratis leefstijlcoaching'. We zullen uit de aanmeldingen 1 of 2 personen kiezen die een kennismakingsgesprek krijgen en met 1 persoon gaan we na 10 december 2018 aan de slag.