• header-full-1.jpg
  • header-full-2.jpg
  • header-full-3.jpg

Overgewicht? GLI Westland gaat bijna van start!

Wellicht heb je het al gehoord of gelezen in het nieuws. Vanaf 1 januari zit de GLI (gecombineerde leefstijl interventie) in het basispakket en krijg je dus de mogelijkheid begeleid te worden door een leefstijlcoach, diëtist en fysiotherapeut!

Mensen met overgewicht en meer risico op een chronische ziekte kunnen in aanmerking komen voor deze GLI. In regio Westland hebben wij samen met LijfStijl diëtisten de handen in elkaar geslagen om dit programma aan te bieden. 

De exacte voorwaarden voor deelname aan GLI Westland worden in de komende weken bekend waardoor we snel kunnen starten. Heb je interesse of wil je onze informatiebrief GLI Westland ontvangen, meld je dan nu alvast aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel 0174-200020 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie voor meer informatie ook het artikel in de Volkskrant:
 https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/in-2019-af-van-uw-overgewicht-de-gratis-leefstijlcoach-helpt-u-op-weg~bde81191/