• header-full-1.jpg
  • header-full-2.jpg
  • header-full-3.jpg

Hofland-Van Geest coördineert medisch beleid RKVV Westlandia en zoekt ervaren verzorger/hersteltrainers.

Westlandia voetbal gaat een intensieve samenwerking aan met fysiotherapiepraktijk Hofland-Van Geest. Het huidige medische en fysieke begeleidingsteam gaat dus wijzigen en uitbreiden. Ben van der Valk, Nick Nederpelt en Arthur Hofland zullen de medische begeleiding verzorgen van de selectieteams. Daarnaast is er nog plek voor een ervaren sportverzorger/hersteltrainer voor de A-selectie. Deze verzorger is bij de trainingsavonden en de wedstrijden aanwezig en werkt nauw samen met de fysiotherapeut en zorgt voor een optimale fitheid van de selectie. Daarnaast zoeken we gediplomeerde sportverzorgers. Zij kunnen actief zijn op een trainingsavond en/of actief bij de begeleiding van wedstrijden van verschillende selectieteams.
Ook zijn we ook op zoek naar aspirant sportverzorgers. Heb je geen opleiding maar wel interesse om deel uit te maken van dit verzorgingsteam, meld je dan bij ons aan. De invulling van deze rol van aspirant sportverzorger is nieuw en we nodigen daarom vooral mensen uit die al binding hebben met de club. Fysiotherapiepraktijk Hofland-Van Geest verzorgt deze opleiding. In drie avonden krijg je een introductie in sportmassage, tapen en bandageren en een terugkomavond. Met deze opgedane kennis ga je meelopen met een ervaren verzorger om zodoende een nuttige bijdrage te kunnen leveren aan de fitheid van Westlandia. Na het afronden van de opleiding wordt met de cursist besproken hoe je de opgedane kennis het liefst wilt inzetten. Dit kan op diverse manieren zoals de vaste begeleiding van een team, meelopen met ervaren verzorgers op een vaste avond of deelnemen in een invalpoule van aspirant verzorgers.
 
Heb je interesse of wil je wat meer informatie hierover, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van Arthur Hofland.