• header-full-1.jpg
  • header-full-2.jpg
  • header-full-3.jpg
Beste klanten,
 
Onze locatie Naaldwijk zal vanaf 1 augustus tot en met 19 augustus gesloten zijn in verband met verbouw werkzaamheden.
 
Deze locatie gaan we uitbreiden, upgraden en een nieuwe look geven. De kelder wordt verbouwd, de trainingszaal krijgt een nieuwe vloer, een upgrade van het luchtbehandeling systeem, airco en de apparatuur zal anders ingedeeld worden. Op de 1ste verdieping zal de balie een andere uitstraling krijgen en komen er behandelkamers bij. In de periode van 1 tot en met 19 augustus zullen deze aanpassingen uitgevoerd worden. Dit alles zal zorgen voor een fijnere en veiligere trainingsomgeving. 

Tijdens deze verbouwing zal de locatie in Naaldwijk gesloten zijn voor fysiotherapie. De therapeuten uit Naaldwijk zullen hun eigen cliënten gewoon kunnen behandelen maar dan op een van onze andere locaties in Kwintsheul, Wateringen, Monster of tijdelijk bij voetbalvereniging Westlandia.

Wat betreft de trainingen, die gaan gewoon door!. We hopen op mooi weer, zodat de trainingen van 1 tm 19 augustus buiten in het park gegeven kunnen worden. Klik hier voor het aangepaste rooster.
 
Bij vragen zijn wij uiteraard telefonisch bereikbaar op 0174-20 00 20 of op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag ontvangen wij u weer vanaf 22 augustus a.s. op onze vernieuwde locatie.
 
Met vriendelijke groet,
 
Team Hofland-van Geest sportbegeleiding en fysiotherapie