• header-full-1.jpg
  • header-full-2.jpg
  • header-full-3.jpg

Ben je tussen de 25 en 30 weken zwanger én sportief dan is deze cursus iets voor jou! Lekker buiten sporten met andere sportieve zwangere dames en tevens tips en adviezen krijgen om de zwangerschap, bevalling en het herstel na de bevalling zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

De cursus Zwanger & Bootcamp is voor de zwangere vrouw, die gericht sporten wil combineren met specifieke informatie over de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. Het is een leuke manier om je actief buiten voor te bereiden op de bevalling en om na de bevalling weer in conditie te komen.

De cursus bestaat uit 15 trainingen die opgesplitst zijn in 8 lessen van 75 minuten vóór de bevalling en 7 lessen van 60 minuten ná de bevalling. Als je rond de startdatum van de cursus tussen de 25 en 30 weken zwanger bent, kun je met deze cursus starten. De cursus wordt gegeven door een ervaren fysiotherapeute die voor deze doelgroep extra is geschoold. Tijdens de eerste 8 bijeenkomsten wordt onder meer aandacht besteed aan rug en bekken(bodem), ademhaling, ontspanning en perstechnieken. Ongeveer 6 weken nadat de laatste deelneemster is bevallen, wordt de cursus voortgezet. Dan ligt de nadruk op het terugkrijgen van je conditie, stabiliteit en kracht.

Voordelen Zwanger & Bootcamp:

  • meer energie
  • betere conditie
  • minder kans op rug- en bekkenklachten
  • of verminderen van bekken en rugklachten
  • positief effect op de baby

Les 6 van de cursus bestaat uit een partneravond, oftewel een informatieve avond waarbij je met je partner welkom bent. Je krijgt dan veel informatie en tips rondom de zwangerschap en de bevalling.

De kosten voor de gehele cursus bedragen € 189,50.

Startdata en tijden 2022 (altijd op dinsdagavond):

 

 Datum:  Tijd:  Meld je nu aan via deze link: Opmerkingen:
       
27 september 2022 19.00 uur https://www.eversports.nl/widget/w/izc7SD?event=413863&type=workshop  
22 november 2022 19.00 uur https://www.eversports.nl/widget/w/izc7SD?event=413866&type=workshop  
17 januari 2023 19.00 uur  https://www.eversports.nl/widget/w/izc7SD?event=413868&type=workshop